Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina electrica de gatit - dozat Tenco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tenco
Out Of stock
Descriere
Masina electrica de Gatit, Dozat, ... capacitate intre 30 si 300 litri.

Echipament electric de gatit folosit in industria alimentară pentru a pregăti și găti o varietate de tipuri de produse: de la creme, gemuri, aluat, lapte, sos bechamel, mamaliga, risotto cu ciuperci și legume, sosuri.

Aceste echipamente sunt disponibile în mai multe versiuni, cu mișcarea simplă a unui instrument sau cu mișcarea planetară a două instrumente în același timp. Ele se livreaza cu  1 sau 2 viteze fixe sau cu variator electronic de turatie și cu structura consolidata în mod corespunzător fiind excelente pentru prepararea amestecului de migdale nuga (deci atât amestecuri moi cat si tari).

Din punct de vedere tehnic, aceste mașini sunt complet construite în otel inoxidabil AISI 304 sau 316  sau în funcție de nevoia lor pot avea un cadru metalic vopsit în alb (numai la cerere).

Aceste echipamente utilizeaza conceptul de gatit "Bain-Marie", cu un rezervor cu trei pereti cu spațiu gol într-o baie de ulei diatermic pentru a îndeplini standardele comunitare, și sunt echipate cu protectii de prevenire a accidentelor, care fac utilizarea lor simpla și sigura.

Instrumentul central de amestecare este echipat cu raclete pe părțile laterale și in partea de jos a rezervorului pentru a preveni aderenta produsului la pereții rezervorului. Mișcarea sa tradițională în sens orar poate fi substituită la cerere cu circulație în sens invers (ex. pt. tipurile de aluat ce impun aceasta cerinta).
Temperatura de încălzire este controlată de un termostat electronic care poate fi integrat cu un cronometru pentru sincronizarea elementelor de încălzire  și instrumentul de amestecare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura